Maak je klaar voor een groenere toekomst
HB ASR HB ASR mobiel HB ASR mobiel
ASR hypotheekbos hypovak

Hypotheekbos is enthousiast om aan te kondigen dat we de handen ineen hebben geslagen met a.s.r. Samen kleuren we de wereld kleuren groen. Doe met ons mee op deze groene reis, duurzaamheid is de weg naar voren.

a.s.r. en het Hypotheekbos, samen voor een duurzamere toekomst

a.s.r. wil helpen het klimaat te verbeteren door continu te werken aan duurzame oplossingen en een leidende rol te spelen in de financiële sector op het gebied van energietransitie en bescherming van de biodiversiteit. Hiermee geven we invulling aan onze missie om de uitstoot van Co2 terug te dringen.

Door samen te werken met het Hypotheekbos kunnen we, als financiële instelling, een bijdrage leveren aan de verbetering van het klimaat. Met het aanplanten van bomen zetten we stappen richting een duurzamere toekomst.

Door een goede samenwerking kunnen we verdergaande klimaatverandering en de gevolgen daarvan voorkomen. Doe mee en groei met ons mee in onze milieuvriendelijke missie!

Nederland

Bomen geplant door a.s.r.

488
Hypotheekbos collage 2023

Investeer in een groenere wereld!

Ons streven is 15.000 bomen per jaar aanplanten. De financiële branche helpt ons daarbij aan een groenere en gezonde toekomst.

Help mee om het Hypotheekbos te realiseren. Dat kan door een aantal bomen te sponsoren. Inmiddels hebben we al op diverse plekken ruim 2.050 bomen geplant en zijn er al meerdere sponsors aangehaakt. Maar we zoeken nog meer consumenten en bedrijven die mee willen helpen.

Waarom het Hypotheekbos?

Het planten van bomen helpt bij het terugdringen van CO2 in de atmosfeer rond de aarde. Zo dragen we gezamenlijk bij aan het herstellen van de biodiversiteit, een betere kwaliteit van het grondwater en heeft het bos een economisch nut.

Planten voor de toekomst

Laten we met elkaar een toekomstbestendig bos creëren en behouden. Zo werken we samen aan een concrete oplossing voor in de nabije toekomst en voor de volgende generatie!