Bestel het aantal bomen dat je kado wil geven

* Bij een donatie van 100 bomen of meer word je op deze site vermeld als partner van het Hypotheekbos. En je ontvangt een uitnodiging voor onze jaarlijkse bomenplantdagen.

Dank je wel voor je bijdrage

Hypotheekbos collage 2023

Investeer in een groenere wereld!

Samen met jou en jouw relaties willen we jaarlijks 15.000 bomen planten. Ook zo draagt de financiële branche bij aan een groenere en gezonde toekomst.

Help mee om het Hypotheekbos te realiseren. Dat kan door een aantal bomen te sponsoren. Inmiddels hebben we al op diverse plekken ruim 5.000 bomen geplant en zijn er al meerdere sponsors aangehaakt. Maar we zoeken nog meer consumenten en bedrijven die mee willen helpen.

Waarom het Hypotheekbos?

Het planten van bomen helpt bij het terugdringen van CO2 in de atmosfeer rond de aarde. Zo dragen we gezamenlijk bij aan het herstellen van de biodiversiteit, een betere kwaliteit van het grondwater en heeft het bos een economisch nut.

Planten voor de toekomst

Laten we met elkaar een toekomstbestendig bos creëren en behouden. Zo werken we samen aan een concrete oplossing voor in de nabije toekomst en voor de volgende generatie!

Onze partner Life Terra heeft een uitgebreid onderwijsprogramma ontwikkeld voor kinderen van acht tot veertien jaar, waarin duurzaamheidsonderwerpen als energie en voedsel worden behandeld. Want duurzaamheid omvat veel meer dan bomen planten. Wanneer de acht onderdelen van het educatieve programma succesvol zijn afgerond, planten de leerlingen zelf bomen en zetten zo hun ernstige zorgen over klimaatverandering om in positieve actie. 

Word jij ook partner van het Hypotheekbos?

Bij een donatie van 100 bomen of meer word je automatisch partner van het Hypotheekbos. Daarnaast ontvang je een uitnodiging voor de eerstvolgende bomenplantdag. En we nemen je op als groene hypotheekadviseur in onze adviseurzoeker.

Zo laat je zien dat jij als partner van het Hypotheekbos bijdraagt aan een groenere wereld!

100 bomen
€ 600
500 bomen
€ 3.000
1000 bomen
€ 6.000

Vind een groene hypotheekadviseur en partners van het Hypotheekbos

Partners van het Hypotheekbos worden vermeld in de groene-hypotheekadviseurzoeker. Zo ziet elke bezoeker direct dat welke hypotheekadviseur bijdraagt aan een mooie en groenere toekomst.

Groene-hypotheekadviseurs

Waarom het Hypotheekbos

Samen met de hypotheekadviseurs en geldverstrekkers wil de Nationale Hypotheekbond een bijdrage leveren aan een mooiere en gezondere wereld. 

Daarom heeft de Nationale Hypotheekbond besloten om elk jaar 1.000 bomen te planten en samen met de groene hypotheekadviseurs en geldverstrekkers willen we jaarlijks minimaal 15.000 bomen planten. 

Wij nodigen iedereen uit om deel te nemen aan het Hypotheekbos. Om adviseurs en geldverstrekkers te helpen, hebben we een informatiepakket samengesteld en nemen wij partners op in de groene hypotheekadviseur-zoeker. Bekijk de beschikbare middelen.

Wil je partner worden of meer informatie ontvangen dan horen we dat graag. 

boom middel
Het Hypotheekbos groeit door jou & onze partners
Stuur mij meer informatie over het Hypotheekbos, hoe kan ik partner worden? Of stel ons een andere vraag.

Vul hieronder je gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact op!