Help mee aan een
Groener Nederland
NVHP logo

De NVHP steunt het Hypotheekbos. Daarom planten we in het najaar bomen in het
Hypotheekbos. Wij vinden duurzaam wonen en een groene (woon)omgeving belangrijk. En met het
planten van deze bomen, zetten we nóg een stap in de groene richting. Doe met ons mee en laat ons Hypotheekbos groeien!

Bomen gedoneerd:
70
Help mee bij het aanplanten van het Hypotheekbos!

De NVHP en het Hypotheekbos, samen voor een groener Nederland

We zijn trots om samen met het Hypotheekbos bij te kunnen dragen aan meer bomen en groen in Nederland. Maak jij samen met ons het Hypotheekbos nog groter? Doneer en boom en wij planten hem voor jou naast de 70 andere bomen. 

Nederland

Waarom het Hypotheekbos?

Samen met hypotheekadviseurs en geldverstrekkers wil de Nationale Hypotheekbond een bijdrage leveren aan een mooiere en gezondere wereld. Daarom heeft de Nationale Hypotheekbond besloten om elk jaar 1.000 bomen te planten en samen met de groene hypotheekadviseurs en geldverstrekkers willen we jaarlijks minimaal 15.000 bomen planten.

Het planten van bomen helpt bij het terugdringen van CO2 in de atmosfeer rond de aarde. Zo dragen we gezamenlijk bij aan het herstellen van de biodiversiteit, een betere kwaliteit van het grondwater en heeft het bos een economisch nut.

Planten voor de toekomst

Laten we met elkaar een toekomstbestendig bos creëren en behouden. Zo werken we samen aan een concrete oplossing voor in de nabije toekomst en voor de volgende generatie!

:image[type=photo; position=background]

Downloads voor Hypotheekbos partners

Bedankt dat je partner bent geworden van het Hypotheekbos. Om je te helpen uitdragen dat jij bijdraagt aan een groenere toekomst stellen wij een aantal materialen beschikbaar om te downloaden. De banners en teksten zijn vrij te gebruiken voor socialmedia en op je website.